Légiósok: Hrepka Ádámot kazah csapat teszteli

Vágólapra másolva!
2014.02.17. 10:13
Mint beszámoltunk róla, Hrepka Ádám ajánlatot kapott a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladástól, de nem tett le a légióskodásról sem. Kazahsztáni hírek szerint egy kazah élvonalbeli klub teszteli őt.

A sports.kz szűkszavú beszámolója szerint Hrepka Ádám a kazah élvonalbeli Atirau törökországi edzőtáborában bukkant fel.

Az Atirau a tavalyi kazah bajnokságot a nyolcadik helyen zárta nagyjából ötvenszázalékos teljesítménnyel, de korábban – kétszer bajnoki ezüstérmesként, egyszer kupagyőztesként – három már eljutott az európai kupaporondra, a 2010–11-es Európa-liga-kiírásban a Győri ETO kettős győzelemmel (3–0, 2–0) búcsúztatta.

Mint ismert, a 26 éves támadó télen szerződést bontott az izraeli élvonalbeli Bnei Jehudával, és fontolgatta, hogy a Haladáshoz igazol.

„Remélem, keddig eldől, hogy Ádám külföldön vagy idehaza folytatja a pályafutását – mondta Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője a Nemzeti Sportnak. – Természetesen beszéltem vele, azt mondta, ha nem sikerül a próbajáték, hozzánk szerződik."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik