Légiósok: Horvátországon belül válthat Futács – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.08.31. 10:49
null
Futács Márkó sorsa hamarosan eldőlhet (Fotó: hajduk.hr)
Horvát sajtóértesülések szerint a horvát élvonalbeli NK Osijek (Eszék) szerződtetheti a Hajduk Splittől távozófélben lévő Futács Márkót.

 

A Mészáros Lőrinc révén magyar többségi tulajdonban lévő eszékiek nagyot robbanthatnak az átigazolási időszak utolsó napján, a 24sata.hr információi szerint akár öt játékos is érkezhet pénteken, s közülük az egyik Futács Márkó lehet.

A magyar támadót és néhány csapattársát áprilisban támadták meg spliti huligánok egy nappal azután, hogy a Hajduk a Dinamo Zagrebtől odahaza vereséget szenvedett. Futács ezután egyértelműsítette, hogy távozna a klubtól, s bár a felkészülést végigdolgozta, mégis a második csapathoz irányították nemrégiben. Érdeklődőkből nincs hiány, eddig azonban konkrétumokról nem lehetett hallani.

Amennyiben nem sikerül pénteken megegyezni a feleknek, úgy sincs minden veszve, ugyanis a Hajduk és Futács a játékos szerződésének felbontásán dolgozik, és ha ez megtörténik, a válogatott futballista az átigazolási időszak lejárta után is szabadon aláírhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik