Légiósok: Holman góllal segített a Slovanon; Kádárék kiestek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.07. 20:00
A szlovák élvonalbeli bajnokság rájátszásának 3. fordulójában a Holman Dáviddal a kezdőben felálló Slovan Bratislava hazai pályán 4–1-re legyőzte a Mihalovcét. Ukrajnában Kádár Tamással a soraiban bukott el 120 perces kupacsatát tizenegyesekkel a Dinamo Kijev, míg Horvátországban gól nélküli döntetlent játszott egymással a Hajduk Split és az NK Osijek, vagyis Gyurcsó Ádám és Kleinheisler László csapata.

A Slovan második gólját, 1–1-nél az 54. percben Holman Dávid szerezte, a tizenhatos vonalától szépen lőtt a kapuba.Holman Dávid szerezte, a tizenhatos vonalától szépen lőtt a kapuba.

Holman kezdőként a 70. percig volt a pályán, akkor cserélte le edzője, míg a pozsonyiak másik magyar játékosa, Guzmics Richárd nem kapott játéklehetősét, végig a kispadon ült.

A 4–1-es győzelemnek köszönhetően a következő fordulóban a második Zilinával találkozó Slovan bajnok lehet, ha nem kap ki, és közben nem szerez három pontot a harmadik helyen álló DAC.

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 3. FORDULÓ
Slovan Bratislava–Michalovce 4–1
(Moja 8., Holman 54., Cavric 80., Ljubicic 84., ill. Sulley 51.)
Slovan: Holman Dávid csapata második gólját szerezte, kezdőként 70. percet játszott. Guzmics Richárd végig a cserepadon ült.

Ukrajnában a Kádár Tamással a kezdőben kiálló Dinamo Kijev a rendes játékidő és a harminc perc hosszabbítás 1–1-es végeredménye után tizenegyesekkel esett ki a Sahtar Doneck vendégeként az Ukrán Kupa negyeddöntőjében. A magyar válogatott védő végigjátszotta a mérkőzést, amelynek rendes játékidejében mindkét csapatból kiállítottak egy-egy játékost.

UKRAJNA, UKRÁN KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
Sahtar Doneck–Dinamo Kijev 1–1
(J. Moraes 57., ill. Garnas 9.) – tizenegyesekkel továbbjutott a Sahtar
Dinamo Kijev: Kádár Tamás végigjátszotta a mérkőzést.

A horvát élvonalbeli bajnokság 28. fordulójában a Kleinheisler Lászlóval felálló Osijek a Gyurcsó Ádámmal a kezdőjében kiálló Hajduk Split otthonába látogatott és játszott gól nélküli döntetlent.

HORVÁTORSZÁG, 1. HNL
28. FORDULÓ

Hajduk Split–NK Osijek 0–0
Hajduk: Gyurcsó Ádámot a 80. percben cserélték le;
Osijek: Kleinheisler László végig a pályán volt.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik