Légiósok: Kicsit megviselt az átigazolási időszak – Nikolics

Vágólapra másolva!
2016.02.26. 08:19
Nikolics Nemanjának, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa csatárának nagy pénzt kínáltak, de a csatár nem fogadta el az ajánlatot. Ezt a klub elnöke is elmondta, a csatár pedig a Facebook-oldalán számolt be róla, hogyan élte meg a téli átigazolási időszakot.

„Az elmúlt években megszoktam már, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőmmel, írnak, pletykálnak rólam, de ez a tél mindent túlszárnyalt. Hihetetlen pénzekről, hihetetlen ajánlatokról jöttek a hírek, melyek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Kicsit meg is viselt mindez, nehéz ilyenkor kizárni a külvilágot és csak a munkára, a futballra koncentrálni. Kértem mindenkit, hogy csak nekem higgyen. „Az elmúlt években megszoktam már, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőmmel, írnak, pletykálnak rólam, de ez a tél mindent túlszárnyalt. Hihetetlen pénzekről, hihetetlen ajánlatokról jöttek a hírek, melyek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Kicsit meg is viselt mindez, nehéz ilyenkor kizárni a külvilágot és csak a munkára, a futballra koncentrálni. Kértem mindenkit, hogy csak nekem higgyen.

Az őszinte beszéd híve vagyok. Voltak érdeklődések, de azok a klubok, amelyekről írt a sajtó, sosem tettek nekem ajánlatot. Viszont tényleg lett volna lehetőségem egy komoly ajánlatot elfogadni, nagy pénzt, hatalmas pénzt kínáltak, de nemet mondtam. Amit elkezdek, azt befejezem. Bajnok és kupagyőztes akarok lenni a Legiával és annyi gólt szerezni még, amennyit csak tudok! Köszönöm a családom, a barátaim, a csapattársaim, a klubom támogatását, akik végig mellettem voltak. És hálás vagyok azért a sok-sok szeretetért, amit Ti, szurkolók adtok. Nélkületek az egész semmit sem érne. ‪#‎Legia‬ ‪#‎Niko11‬" – írta Nikolics a Facebook-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik