Légiósok: harmadosztályú olasz klub vetett szemet Novothnyra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 07:19
Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Paganese vetett szemet a Napoli fiatal magyar légiósára, Novothny Somára.

Agenor Maurizi még le sem zárta trevisói múltját edzőként, de már a jövővel és következő csapatának megerősítésével foglalkozik. Így került be a noteszébe a Napoli három fiataljának a neve – Novothny mellett a hozzá hasonlóan szintén 94-es születésű Roberto Insignére, valamint a 16 éves Gennaro Tutinóra figyelt fel a szakember –, és várják a nápolyiak álláspontját: mik a terveik a játékosokkal, mert ők bizony szívesen foglalkoztatnák őket, lehetőséget adnának nekik a játékra és a bizonyításra.

A Paganese a 9. helyen zárta a bajnokságot a harmadosztály B-csoportjában. A korosztályos magyar válogatott Novothny 2012 tavaszán Veszprémből igazolt Nápolyba, ahol azóta a tartalékok között kap rendszeresen nem csak epizódszerepet. Amint arról korábban már beszámoltunk: a támadó elmondása szerint a Napoli hosszú távon tervez vele, és ennek érdekében a nyártól vélhetően kölcsönadják egy klubnak, így a Primavera-bajnokságnál erősebb pontvadászatban fejlődhet, erősödhet tovább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik