Légiósok: Ha az edző azt kéri tőlem, csatár leszek - Kádár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.24. 19:24
Mint ismert, Kádár Tamás vasárnap bemutatkozott a Lovrencsics Gergőt és Holman Dávidot is foglalkoztató Lech Poznanban. A magyar légiós nem eredeti posztján lépett pályára, de elmondása szerint ha azt kérik tőle, akkor csatárként is mindent megtesz a csapat sikeréért.

„Nagyon örülök, hogy debütáltam az együttesben. Alig vártam, hogy hazai pályán játsszak a saját szurkolóink előtt – kezdte a mérkőzéssel kapcsolatban Kádár Tamás. – Kissé különleges élmény volt számomra, hiszen nem a saját posztomon játszottam, az edző védekező középpályásként számított rám, de mindent megteszek a csapatért. Ha támadót akarnak velem játszatni, akkor csatár leszek.”

„Nagyon fontos meccs volt, az első az idén, amelyet saját szurkolók előtt játszottunk, úgyhogy örülök, hogy nyertünk – mondta klub tv-jének a magyar középhátvéd. – Szeretnék a saját pozíciómban játszani, de ha a mester mást kér tőlem, nem mondok nemet, és mindent beleadok.”Kádár Tamás. – Kissé különleges élmény volt számomra, hiszen nem a saját posztomon játszottam, az edző védekező középpályásként számított rám, de mindent megteszek a csapatért. Ha támadót akarnak velem játszatni, akkor csatár leszek.”

„Nagyon fontos meccs volt, az első az idén, amelyet saját szurkolók előtt játszottunk, úgyhogy örülök, hogy nyertünk – mondta klub tv-jének a magyar középhátvéd. – Szeretnék a saját pozíciómban játszani, de ha a mester mást kér tőlem, nem mondok nemet, és mindent beleadok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik