Légiósok: Gyurcsót fejbe dobták saját csapata szurkolói

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.29. 20:30
Mint beszámoltunk róla, Gyurcsó Ádám csapata, a Hajduk Split hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a veretlenül éllovas Dinamo Zagrebbel. Immár azt is tudjuk, miért kellett lecserélni a magyar támadót a 92. percben.

 

A 24sata hírportál beszámolója szerint Gyurcsó Ádám a rangadó végjátékában a fejét fogva elterült a földön, és az egyik zágrábi futballista, Petar Stojanovic hamarosan meg is találta az „okot”: a magyar légióst egy öngyújtóval fejbe dobták a nézőtérről, méghozzá saját csapata, a Hajduk kemény magjából.

Horvátországi sajtóhírek szerint a sérülés nem súlyos, de Gyurcsót elővigyázatosságból lecserélték. Szurkolói honlapok szerint természetesen nem Gyurcsó volt a spliti drukkerek célpontja, hanem a játékvezető egyik asszisztense.

Nem ez volt az egyetlen incidens a több mint 21 ezer néző előtt lejátszott örökrangadón: egy pirotechnikai eszköz leszakította egy helyszínen szolgálatot teljesítő tűzoltó ujjpercét.

A rossz bajnoki kezdés után a Hajduk ötös veretlenségi sorozatban van.

A szombat esti mérkőzésen az eszéki csapat kikecmergett kisebb hullámvölgyéből, és sima idegenbeli győzelemmel feljött a második helyre.

HORVÁTORSZÁG
1. HNL, 9. FORDULÓ

Hajduk Split–Dinamo Zagreb 0–0
Inter Zapresic–Osijek 0–3
Az élcsoport:
1. Dinamo Zagreb 21 pont, 2. Osijek 17, 3. Lok. Zagreb 16 (8), ...6. Hajduk Split 11

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik