Légiósok: „Gyurcsó tavasszal olyan volt, mint C. Ronaldo”

Vágólapra másolva!
2018.08.28. 12:38
null
Splitben nem emlékeznek arra, hogy egy futballista ennyire ellentétes arcokat mutasson (Fotó: slobodnadalmacija.hr)
Nagyszerű fél szezont produkált tavasszal Gyurcsó Ádám, a Hajduk magyar válogatott szélsője, aki 14 bajnokin hat gólt szerzett, öt gólpasszt adott, és pillanatok alatt a közönség egyik kedvencévé vált. Ám míg pár hónapja a kezdőcsapat tagja volt, a futó évadban öt bajnokija közül háromszor is csak becserélték, és eddig nem szerzett gólt.

 

 

A váratlan teljesítményromlásról a Slobodna Dalmacija közölt írást, amelynek címében fel is teszi a kérdést: „De hová tűnt Ádám? Az előző szezon második felének legjobb Hajduk-játékosa semmit sem mutat, amivel igazolná, megérte megvásárolni.”

A lap szerint a magyar válogatott labdarúgó „tavasszal olyan volt, mint Cristiano Ronaldo, azonban most válságban van.” Mindez azért bosszantó a splitiek számára, mert a játékos tavasszal csak kölcsönben futballozott a dalmát csapatnál, a nyáron azonban sikerült 2021. június 30-ig, 450 ezer euróért végleg megszerezni a lengyel Pogon Szczecintől.

„Tavasszal Gyurcsót minden szinten a klub legjobb játékosának választották, de nem emlékszünk arra, hogy egy futballista rövid távon két ennyire ellentétes arcot mutasson. Mint dr. Jekyll és Mr. Hyde” – olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik