Légiósok: Gulácsit ezúttal a Chelsea-vel és az Atléticóval hozták szóba

Vágólapra másolva!
2018.03.21. 09:02
null
Gulácsi Péter nagy csapatok érdeklődését keltette fel (Fotó: AFP)
Brit médiaértesülés szerint az angol élvonalbeli Chelsea és a spanyol első osztályú Atlético Madrid érdeklődik Gulácsi Péter, a német Bundesligában szereplő RB Leipzig magyar válogatott kapusa iránt.

 

Mint ismert, az ESPN az ősszel arról számolt be, hogy az Arsenal és a Chelsea figyelemmel követi a lipcseiek 27 éves játékosának teljesítményét.

Az ESPN ezúttal úgy értesült, hogy a Chelsea mellett az Atlético Madrid is érdeklődik a jelenleg a magyar válogatottal készülő Gulácsi Péter iránt. A londoniaknál a belga Thibaut Courtois még nem hosszabbította meg szerződését, s többek között a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is megkörnyékezte. A madridi együttes első számú kapusát, a szlovén Jan Oblakot az Arsenallal és a PSG-vel hozták szóba.

A Chelsea állítólag azért is Gulácsival pótolná Courtois-t (ha a belga távozik), mert a magyar kapus a Liverpool játékosaként eltöltött öt szezon miatt Angliában nevelkedő labdarúgónak számít, ami a nemzetközi kupasorozatokra való nevezéskor jól jöhet.

A BVSC-ben és az MTK-ban pallérozódó Gulácsi ebben a szezonban 38 tétmérkőzésen 51 gólt kapott az RB Leipzigben, s hét kapott gól nélküli meccs áll a neve mellett. A mértékadó Kicker osztályzatai alapján ő a német élvonal legjobb kapusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik