Légiósok: Gera maradhat, Huszti távozhat a szezon végén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.11. 09:14
null
Gera Zoltán nem szeretne elszakadni az angol labdarúgástól (Fotó: Reuters)
Filipovics Vladan játékosügynök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában két ügyfeléről, a West Bromwich Albion sérült játékosáról, Gera Zoltánról, valamint a Hannover légiósáról, Huszti Szabolcsról is szót ejtett.

 

A menedzser elmondta, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban érdekelt West Bromwich támadójára, Gera Zoltánra minimum két-három hét kihagyás vár izomsérülés miatt, de Filipovics bízik benne, hogy védence minél hamarabb felépül, és nemcsak a Stoke City elleni bajnokin – amelyet az utolsó fordulóban rendeznek –, hanem már korábban visszatérhet.

A játékosügynök elárulta, megítélése szerint Gera egy évvel meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését a birminghami klubbal, bár jobban örülnének, ha kétéves szerződéstervezetet kapnának. Ha valamilyen okból kifolyólag a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya mégsem maradna a WBA-nál, akkor sem szeretne távozni Angliából, és ha van rá lehetőség, a Premier League-ben folytatná a pályafutását. Filipovics úgy gondolja, Gerát három-négy évig minden bizonnyal még a pályán láthatjuk, és csak azért nem fog visszatérni a magyar bajnokságba, hogy levezessen.

A menedzser a német élvonalban a kiesés elől menekülő Hannover kulcsemberére, Huszti Szabolcsra is kitért. A futballista képviselője nemrégiben személyesen egyeztetett a klub képviselőivel, akik most még nem tudták megmondani, mik a terveik Husztival – a játékos sorsa attól is függ, hogy a Hannover megőrzi-e első osztályú tagságát.

Filipovics hozzátette, ügyfelével együtt szeretnék, ha a nyáron sikerülne előrelépni, és Huszti egy erősebb csapatba igazolna, de hangsúlyozta, a 30 esztendős labdarúgó szerződése egy plusz egy évig még érvényes a Hannovernél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik