Légiósok: Gera elszánt, sokat és jól szeretne futballozni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 13:10
Ismét százszázalékos állapotban van Gera Zoltán, az angol élvonalbeli West Bromwich Albion labdarúgócsapatának középpályása. A rutinos magyar légiós a Newcastle United elleni bajnokin csereként kapott pár percet, a szerdai, Manchester City elleni találkozón remélhetőleg már több időt tölthet a pályán.

„Nagyszerű érzés visszatérni. Csalódottak voltunk a szombati eredmény miatt, de számomra jó volt újra a pályán lenni – idézi a WBA hivatalos honlapja Gera Zoltánt. – Elégedett vagyok. Nehéz tíz hónap áll mögöttem, de gyorsan eltelt, és a legfontosabb, hogy jól érzem magam. Nincs problémám a térdemmel, erősebbnek érzem magam, mint valaha, így nem kell félnem a játéktól. Sokat és jól akarok futballozni, ez a legfontosabb most nekem. Remélhetőleg ismét csúcsformába kerülök.” Gera Zoltánt. – Elégedett vagyok. Nehéz tíz hónap áll mögöttem, de gyorsan eltelt, és a legfontosabb, hogy jól érzem magam. Nincs problémám a térdemmel, erősebbnek érzem magam, mint valaha, így nem kell félnem a játéktól. Sokat és jól akarok futballozni, ez a legfontosabb most nekem. Remélhetőleg ismét csúcsformába kerülök.”

„Nagyon erős a keret, nehéz visszakerülni a csapatba. De ha kapok lehetőséget, reményeim szerint bizonyítani tudom, hogy tudok még futballozni. Jó labdarúgók alkotják a csapatot, meg kell küzdeni a kezdőbe kerülésért” – tette hozzá a 34 éves magyar középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik