Légiósok: mennyi esély van Kádár klubváltására? Az alelnök is megszólalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.31. 20:37
null
Kádár Tamás az utolsó pillanatokban Franciaországba igazol? Egyre kisebb az esély erre (Fotó: gloswielkopolski.pl)
Ahogy korábban beszámoltunk róla, francia értesülések szerint a Ligue 1-ben szereplő Caen az átigazolási időszak hajrájában szerződtetné a Lech Poznan és a magyar labdarúgó-válogatott védőjét, Kádár Tamást. A lengyel csapat alelnöke szerint azonban erre már nagyon kevés esély van.

Az L'Équipe információi szerint a két klub képviselői még mindig tárgyalnak egymással Kádár átigazolása kapcsán, az üzlet megkötését azonban nehezíti, hogy a játékost most már nehezen tudná pótolni a lengyel klub.

Habár Jan Urban vezetőedző korábban elárulta, hogy felkészültek a magyar játékos – akinek 2018 nyaráig van érvényes szerződése a klubbal – távozására, a napokban azt nyilatkozta, hogy nagyobb esélyt lát Kádár maradására, amit az alelnök, Piotr Rutkowski is megerősített a tegnapi sajtótájékoztatón.

A tárgyalások még mindig folynak Kádár Tamás klubváltása kapcsán, azonban az átigazolási időszaknak hamarosan vége. Elég időt kell hagynunk az általa hagyott űr betöltésére, erre viszont valószínűleg nem lesz lehetőségünk. Ez alapján kevés esélyt látok a megegyezésre, Tamás nem hagyja el a klubot úgy, hogy nem érkezik senki a helyére" – mondta Rutkowski.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik