Légiósok: Erwin Koeman elégedett a magyar kapussal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 09:37
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a Fulhamtől minden bizonnyal távozó Somogyi Csabát Erwin Koeman teszteli a holland élvonalbeli Waalwijknél. A kapus a Nemzeti Sportnak elmondta, egyelőre elégedett vele a szakmai stáb.

„Első számú kapusként számítanának rám az RKC Waalwijknél – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére Somogyi Csaba, a Fulham 28 esztendős kapusa, akinek a nyáron lejár a szerződése. – Múlt hét pénteken tudtam meg, hogy vasárnap utazom a holland első ligás csapathoz, s próbajátékon veszek részt."Somogyi Csaba, a Fulham 28 esztendős kapusa, akinek a nyáron lejár a szerződése. – Múlt hét pénteken tudtam meg, hogy vasárnap utazom a holland első ligás csapathoz, s próbajátékon veszek részt."

„Martin Jol, a Fulham menedzsere ajánlott Erwin Koemannak, a korábbi magyar szövetségi kapitánynak, az RKC jelenlegi vezetőedzőjének. Egyelőre semmi biztosat nem tudok, csak annyit, hogy pozitívak a benyomásaim – szép a város, kedvesek a klubnál, de ennél lényegesen fontosabb, hogy elégedett velem a szakmai stáb" – tette hozzá Somogyi.

A londoni csapathoz két esztendeje az NB II-es REAC-tól szerződő, de Premier League-mérkőzésen nem védő (egy alkalommal ült a kispadon), leginkább az utánpótlás-mérkőzéseken pályára lépő kapus szeme előtt egyetlen cél lebeg: védeni, védeni, és védeni.

„Londonban nincs rá reális esélyem, hogy bekerüljek a csapatba, hiszen Mark Schwarzer helyére Maarten Stekelenburg érkezett a klubhoz – mondta a kapus. – Fontos, hogy hétről hétre védjek, s persze jól teljesítsek. Ám egyáltalán nem biztos, hogy az elmúlt szezon tizennegyedik helyezettjénél folytatom a pályafutásom, hiszen akad még érdeklődő a holland első, valamint az angol második ligából is. Ami biztos, hogy az RKC-nél a jövő hét elejéig edzek."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik