Légiósok: Elfogadhatatlan volt a lengyel ajánlat – Bajner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 20:49
Mint arról beszámoltunk, a legutóbb a Notts Countyban légióskodó Bajner Bálint a napokban a lengyel élvonalbeli bajnokságban szereplő Korona Kielce csapatánál járt próbajátékon. A csatár a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a kielceiek elfogadhatatlan ajánlatot tettek elé.

„A Kielce edzője, Marcin Brosz – aki még Dortmundból ismert – megpróbált meggyőzni, hogy írjak alá, mert szüksége van rám, viszont a klub ajánlata elfogadhatatlan és a lengyel első osztályhoz méltatlan volt. A Korona nem tartotta be, amit ígért, hatalmas szakadék volt az ajánlatuk és az igényeink között – a klubnál természetesen előre tudtak arról, hogy milyen ajánlatot fogadnánk el. Felvetődött, hogy a klub januárban ismét megpróbálna megszerezni, de ez már nagyon bizonytalan eshetőség volt” – nyilatkozta Bajner Bálint a Nemzeti Sport Online-nak.Bajner Bálint a Nemzeti Sport Online-nak.

A jelek arra utalnak, hogy Marcin Brosz nem volt tisztában azzal, hogy a klub milyen ajánlatot tesz a csatárnak – így aztán hiába volt elégedett Bajnerrel és hiába javasolta szerződtetését, a center nem lesz a Kielce futballistája.

Bajner a tavasszal az angol harmadosztályból kieső Notts County labdarúgója volt, a nyáron azonban távozott a klubtól, azóta nincs csapata. Szóba került az is, hogy hazatér a Szombathelyi Haladáshoz, ám nem állapodtak meg a felek, így továbbra sem dőlt el, hol folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik