Légiósok: eladta fiatalját a Schalke, újra képben Dzsudzsák?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.03. 19:59
A korábbi hírekkel ellentétben újra harcba szállhat Dzsudzsák Balázsért a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke – tudósít a sport.de.

Christian Heidel, a Schalke klubmenedzsere korábban tagadta, hogy a gelsenkircheni alakulat megegyezett volna Dzsudzsák klubjával, sőt még a Bursasporral való tárgyalásokat sem ismerte el.Christian Heidel, a Schalke klubmenedzsere korábban tagadta, hogy a gelsenkircheni alakulat megegyezett volna Dzsudzsák klubjával, sőt még a Bursasporral való tárgyalásokat sem ismerte el.

Ennek ellenére a sport.de a Bildre hivatkozva azt írja, hogy a magyar válogatott szélsőért újra érdeklődik a Schalke, miután az együttes 55 millió euróért eladta támadóját, a 20 éves Leroy Sanét a Manchester Citynek.

Az oldal megjegyzi, a 29 éves játékosért a Dárdai Pál irányította Hertha BSC is érdeklődik, így akár egy versenyfutás is kialakulhat a két német klub között.

Dzsudzsákkal kapcsolatban korábban a görög Olympiakosz – igaz, a görögök csak kölcsönbe vinnék, így ez az üzlet kútba eshet –, valamint az arab emírségekbeli al-Vahda és az el-Ain érdeklődéséről lehetett olvasni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik