Légiósok: edzője elárulta, miért maradt el Kádár debütálása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.01. 08:18
A Dinamo Kijev labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szerhij Rebrov elmondta, hogy miért nem került sor Kádár Tamás bajnoki bemutatkozására a hétvégi, Zorja ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen.

A kijevi csapat első tétmeccsét játszotta a tavaszi szezonban, Szerhij Rebrov együttese a Zorja otthonából vitte el a három pontot. A klub magyar védője, Kádár Tamás a kispadról nézte végig csapata győzelmét – Rebrov elmondása szerint ugyanis még nem állt készen a bemutatkozásra.

„Az új igazolások közül Pantics sokkal hamarabb érkezett, mint Kádár. Több felkészülési mérkőzésen szerepelt, gyorsan megértette a játékunk alapelveit. Tamás később csatlakozott, ráadásul – sajnos – nem volt játékban, hiszen a Poznanban nem jutott lehetőséghez a felkészülési meccseken. A Zorja elleni bajnoki pedig túl fontos volt ahhoz, hogy bedobjunk a mély vízbe egy öt nappal korábban csatlakozott futballistát” – mondta Szerhij Rebrov.

A Dinamo Kijev győzelmének köszönhetően hat pontra növelte előnyét a harmadik helyen álló Zorja előtt. Kádárék lemaradása jelenleg 13 pont az éllovas Sahtar mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik