Munkatársunktól 2020.06.05 14:15 Frissítve: 2020.06.09 12:36

Légiósok: „Dzsudzsák helyett új játékost javasol az edző”

Hosszabb sajtószemle jelent meg az egyesült arab emírségekbeli al-Ain FC hivatalos honlapján, amelynek egyik bejegyzésében szó esik Dzsudzsák Balázsról is. Pedro Emanuel vezetőedző a klub beszámolója szerint azt javasolta a vezetőségnek, hogy a magyar légiós helyett igazoljanak egy másik szélsőt.

Dzsudzsák Balázs jövője egyelőre kérdéses az al-Ainnál (Fotó: Török Attila, 2019)

 

A klub honlapján megjelent hosszú összefoglaló többek között kitér arra, hogy az al-Ain június 20-án kezdi a felkészülést orvosi vizsgálatokkal, majd július elsején edzőtáborba utazik a csapat, minden bizonnyal Abu-Dzabiba. A januárban kinevezett vezetőedző, Pedro Emanuel a játékoskeret alakításáról tett nyilatkozatait is idézik, egyebek mellett a Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatos kérdéskört is.

„Pedro Emanuel Caio, Kodjo Laba, Baujrzan Iszlamhan és Siotani Cukasza megtartása mellett tette le a voksát. A vezetőedző ugyanakkor egy másik játékost preferálna Dzsudzsák Balázs helyett, egy olyan szélsőt, aki mindkét oldalon bevethető” – írja az alainclub.ae.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar válogatott támadó sorsa a levegőben lóg, az egyesület még nem hosszabbította meg Dzsudzsák június 30-án lejáró szerződését, ráadásul helyi sajtóhírek szerint a játékosok fizetését is megfelezhetik. A válogatott szélső május elején tért haza a Külügyminisztérium segítségével, legutóbb a Puskás Akadémia–Ferencváros bajnokin is feltűnt.

2020.07.07 22:31:23

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Szoboszlai Dominik menedzsere szerint képviseltje Európa egyik legjobbja lehet a jövőben.

2020.07.01 19:37:32

Légiósok NAGY ZSOLT, NAGY-PÁL TAMÁS, TÖRÖK ATTILA (Dunaszerdahely), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Dunaszerdahely 1–1 után hiába dolgozott ki ellenfelénél több helyzetet, két gólt kapott a hajrában.

2020.06.28 16:33:21

Légiósok K. T. I.

A háromgólos hazai siker mellé ehhez a Wolfsberger győzelme is kellett a LASK Linz otthonában. Szoboszlai újabb gólpasszt adott.