Légiósok: Dzsudzsák beszélt a sérüléséről, nincs nagy baj

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.26. 12:27
Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya és a török élvonalbeli Bursaspor légiósa az MLSZ honlapján elmondta, mikor térhet vissza sérüléséből.

Mint ismert, a Bursaspor hivatalos honlapján közölte, Dzsudzsák Balázsra kéthetes kihagyás vár combizomsérülés miatt. A szélső az mlsz.hu-nak azt nyilatkozta, három hét kell a felépüléshez.

„Szerencsére nincs nagy baj, csak egy apró sérülésről van szó, amit egy rossz mozdulat okozott. Három hét alatt teljesen rendbe jövök, a válogatott májusi felkészülése során elkezdhetem a munkát, és az Európa-bajnokságig hátralévő két mérkőzésre teljesen egészséges leszek – mondta a szövetség honlapjának Dzsudzsák Balázs. a Bursaspor hivatalos honlapján közölte, Dzsudzsák Balázsra kéthetes kihagyás vár combizomsérülés miatt. A szélső az mlsz.hu-nak azt nyilatkozta, három hét kell a felépüléshez.

„Szerencsére nincs nagy baj, csak egy apró sérülésről van szó, amit egy rossz mozdulat okozott. Három hét alatt teljesen rendbe jövök, a válogatott májusi felkészülése során elkezdhetem a munkát, és az Európa-bajnokságig hátralévő két mérkőzésre teljesen egészséges leszek – mondta a szövetség honlapjának Dzsudzsák Balázs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik