Légiósok: Dzsudzsák Balázs az azeri bajnokcsapatban?!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.17. 11:22
null
Dzsudzsák Balázs a fehéroroszok elleni júniusi válogatott mérkőzésen (Fotó: Koncz György)
Dzsudzsák Balázs éppen olyan poszton futballozik, amelyen az azerbajdzsáni labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmese, a Qarabag erősítésre szorul – nagyjából erre a tételre épül a Milli.az keddi cikke.

 

Az azerbajdzsáni portál szerint nem kérdés, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörébe vágyó Qarabag erősítésre szorul, s a szerkesztők szerint a szélen és a támadósor közepén is bevethető Dzsudzsák Balázs ideális célpont.

A lap nem ír konkrét tárgyalásokról, de a négy Dzsudzsák-képpel és egy videóval megspékelt cikkében megemlíti: ha létrejön az ügylet, a magyar szélső lesz a Qarabag kilencedik nyári szerzeménye. Más kérdés, hogy értesüléseink szerint jelen pillanatban az azeri lehetőség nem valós opció, nincs szó arról, hogy a szélső Azerbajdzsánba szerződne, még ha a klubnál esetleg szívesen is látnák.

A legutóbbi öt azeri bajnokságot megnyerő Qarabag az Olimpija Ljubljana ellen játszik a BL-selejtező első fordulójában, és az első, szlovéniai összecsapást 1–0-ra megnyerte.

Dzsudzsák Balázs az al-Vahdában szerepelt az elmúlt két szezonban, de szerződése lejártával az arab emírségekbeli klub már elköszönt tőle – a magyar válogatott futballista szabadon igazolható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik