nemzetisport.hu 2018.07.17 11:22 Frissítve: 2018.07.17 12:45

Légiósok: Dzsudzsák Balázs az azeri bajnokcsapatban?!

Dzsudzsák Balázs éppen olyan poszton futballozik, amelyen az azerbajdzsáni labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmese, a Qarabag erősítésre szorul – nagyjából erre a tételre épül a Milli.az keddi cikke.

Dzsudzsák Balázs a fehéroroszok elleni júniusi válogatott mérkőzésen (Fotó: Koncz György)

 

Az azerbajdzsáni portál szerint nem kérdés, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörébe vágyó Qarabag erősítésre szorul, s a szerkesztők szerint a szélen és a támadósor közepén is bevethető Dzsudzsák Balázs ideális célpont.

A lap nem ír konkrét tárgyalásokról, de a négy Dzsudzsák-képpel és egy videóval megspékelt cikkében megemlíti: ha létrejön az ügylet, a magyar szélső lesz a Qarabag kilencedik nyári szerzeménye. Más kérdés, hogy értesüléseink szerint jelen pillanatban az azeri lehetőség nem valós opció, nincs szó arról, hogy a szélső Azerbajdzsánba szerződne, még ha a klubnál esetleg szívesen is látnák.

A legutóbbi öt azeri bajnokságot megnyerő Qarabag az Olimpija Ljubljana ellen játszik a BL-selejtező első fordulójában, és az első, szlovéniai összecsapást 1–0-ra megnyerte.

Dzsudzsák Balázs az al-Vahdában szerepelt az elmúlt két szezonban, de szerződése lejártával az arab emírségekbeli klub már elköszönt tőle – a magyar válogatott futballista szabadon igazolható.

2019.04.17 22:35:43

Légiósok P. K.

Menedzsere szerint a DAC is partner abban, hogy a középpályás a fejlődése érdekében erősebb bajnokságba tudjon szerződni.

2019.04.11 23:08:08

Légiósok CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Miközben nem kicsit vicces az egész, hiszen a romániai kluboknak igen szigorú pénzügyi vizsgálaton kell átmenniük, ha a következő idényre is meg akarják szerezni a bajnoki részvételre jogosító licencet. Persze ez csak a látszat, a békaemberekre folyamatosan oda kell figyelni.

2019.04.10 22:19:59

Légiósok PÓR KÁROLY

A Blau-Weiss Linzet irányító Doma Ernő az egyetlen külföldi szakvezető a másodosztályban.

2019.04.03 14:20:30

Légiósok P. K.

Nyerges Zsolt egyelőre ismerkedik a United Zürichhel, amely a fiatal játékosoknak adhat kiugrási lehetőséget.