Légiósok: Buzsáky a Portsmouth-nál szerepel próbajátékon

Vágólapra másolva!
2012.09.27. 17:13
null
Buzsáky a QPR után a Portsmouth-ban köthet ki (fotó: Reuters – archív)
Címkék
Egybehangzó angol sajtóhírek szerint két játékost is tesztel az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth: Buzsáky Ákost és Luis Boa Mortét. Az együttesnek már van egy magyar játékosa Gyepes Gábor személyében, s egy másik, Futács Márkó nemrég hagyta el a klubot a Leicester City csábítására.

 

Buzsáky legutóbb az élvonalbeli QPR-t erősítette, ám nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, így szabadon igazolhatóvá vált. A magyar középpályás egy ideje már visszatért London melletti otthonába, s egy erőnléti edző segítségével tartotta formában magát.

Filipovics Vladan, Buzsáky menedzsere a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta: a QPR-tól távozó középpályás elsősorban a formába hozás miatt készül a harmadik ligás együttessel – mely Gyepes Gábort is foglalkoztatja.

Buzsáky mellett Boa Morte is a Portsmouth edzéseit látogatja. A korábban az Arsenalban és a West Hamben is megforduló csatár 28-szor lépett pályára a portugál válogatottban, s játszott Kanadában is (Toronto FC).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik