nemzetisport.hu 2020.01.16 21:12 Frissítve: 2020.01.16 21:24

Légiósok: Bogdán Ádám hosszabbított a klubjával – hivatalos

Bogdán Ádám az idény végéig meghosszabbította szerződését a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hiberniannél – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Bogdán Ádám marad a skót klubnál (Fotó: hibernianfc.co.uk)

 

A magyar kapus szerződése január elején lejárt a skót csapattal, azonban mindkét fél úgy gondolta, új megállapodást írnak alá.

„Ahogy novemberben is mondtam, olyan természetes érzés volt számomra, hogy visszatértem a Hibernianhez. Ismerem a játékosokat, a klubot oda-vissza, a családommal pedig már letelepedtünk a városban. Mindig reméltem, hogy meg tudjuk hosszabbítani a szerződésemet, az ajánlat pedig, hogy tartsak a csapattal a spanyolországi edzőtáborba, mindkét oldal törekvését mutatta” – fogalmazott Bogdán.

Mint arról korábban írtunk, az Edinburgh News Evening beszámolója szerint sok volt a bizonytalanság a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. helyén álló Hibernian kapusai körül. A csapatnál, amelyhez Bogdán Ádám az őszi szezon második felében csatlakozott, jelenleg három kapus is az első keret tagja: a magyar válogatott labdarúgó mellett az izraeli válogatott Ofir Marciano és a Prestontól kölcsönvett Chris Maxwell.

Most, hogy mindannyian egészségesek, a klub egyiküktől mindenképpen megválna. A legkönnyebben Bogdán Ádámmal tehette volna meg ezt, a magyar játékosnak ugyanis hivatalosan lejárt a szerződése 2020 januárjával.

Maxwell azonban távozni szeretni, s minden bizonnyal távozik. A Preston North End valószínűleg visszahívja a kölcsönben szereplő kapust, aki már jelezte, tavasszal máshol szeretne futballozni, hogy több játéklehetőséghez jusson.

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.