Légiósok: Bodort ma hívta az Újpest elnöke, de a Beerschot az első

Vágólapra másolva!
2012.06.13. 15:27
Korábban a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a legutóbb Görögországban játszó Bodor Boldizsár is szerepel az Újpest kiszemeltjei között. A futballista a múlt héten arról nyilatkozott, hogy belga csapattal tárgyal, és korábbi klubja, a Germinal Beerschot továbbra is elsőbbséget élvez, de ma az Újpest elnökével, Roderick Duchatelet-vel is egyeztetett.

„Jelenleg Amszterdamban edzek egy privát felkészítővel, de remélem, a jövő héten már csatlakozhatok a Germinal Beerschot keretéhez, amely hétfőn kezdi meg a felkészülést – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a 30 éves futballista. – A klub ugyanis már konkrét ajánlatot tett, és bár még nem egyeztünk meg, úgy gondolom jó esély van a szerződéskötésre, reményeim szerint péntekig le is zárulhat az ügy.”

A védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó ugyanakkor elmondta, több ajánlata is van.

„Több országból is kerestek a napokban. Az Újpest elnökével például ma egyeztettem. Konkrétumok azonban nem hangzottak el, mert közöltem, hogy a Beerschot ajánlata elsőbbséget élvez, így csak akkor tárgyalunk újra, ha a belga klubbal nem tudok megállapodni” – tette hozzá Bodor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik