Légiósok: Bevallom, jobb, mint amire számítottam – Feczesin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.07. 10:27
null
Feczesin Róbert aláír a Csonnam Dragonshoz
Feczesin Róbert meglepően jó körülményekkel találkozott Dél-Koreában, ezért is bólintott rá a Csonnam Dragons szerződésajánlatára. A 30 éves támadó a Videotonból szerződött ki Ázsiába.

„Január elején már kiutaztam Dél-Koreába, hogy minden részletet tisztázzunk a vezetőkkel és aláírjam a szerződést. Szöultól nagyjából kétórás vonatútra van a város, tipikus ázsiai hely, de bevallom, jobb, mint amire számítottam” – idézi az F-Group ügynökség közleménye Feczesin Róbertet.

„Tisztaság van, elegáns és modern utcák, nemzetközi éttermek és kávézók. Egy toronyépületben kapok lakást, lesz autóm, a vezetőség tényleg mindent megtesz, hogy komfortosan érezhessem magam.”

„Rajtam kívül is van légiós, brazil, horvát és egy ausztrál-horvát futballista játszik a klubban, engem a nemrég távozó macedón csatár helyére igazolt az egyesület. Meglepően profi körülményekkel találkoztam, a stadion és az edzőközpont is remekül fel van szerelve, az egyetlen nehézséget csak az jelentheti majd, hogy a helyiek angoltudása nem az igazi, de tolmács segít a kommunikációban.”

„Először a dél-koreai Csedzsu szigetén, aztán Japánban edzőtáborozunk, a bajnokság márciusban kezdődik és novemberig tart. Motivált vagyok, nagy kihívásnak tartom ezt a lehetőséget, szeretném bizonyítani, hogy külföldön is képes vagyok gólokat szerezni."

A játékos ügynöke, Filipovics Vladan amondó, hogy jó helyre került a klubjával egy plusz egy éves szerződést kötő csatár.

„Nem csoda, hogy egy ilyen nagyszerű ősz után ajánlat érkezett Feczesin Robiért, a Vidi húzóembere volt, gólokat lőtt, én azon is csodálkoztam, hogy nem került szóba a válogatottnál a neve – mondta Filipovics. – A dél-koreai bajnokság évek óta jó színvonalat képvisel, a ligát az európai csapatok is figyelik, ráadásul a légiósokat nagyon megbecsülik arrafelé. Nem egy csatár érkezett harmincon felül és játszott 36-37 éves koráig Dél-Koreában. Fecze egy plusz egy éves szerződést kötött, de ha úgy termeli a gólokat, mint a Videotonban, biztos hosszú távon támaszkodna rá a Dragons."

Feczesin Róbert az új mezben
Feczesin Róbert az új mezben
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik