Légiósok: Bernd Storck alapemberét Kínába vinnék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 14:36
null
Guzmics Richárd (20) legutóbb a horvátok ellen lépett pályára a válogatottban (Fotó: Veres Viktor)
A jelenleg a magyar válogatott ausztriai edzőtáborában az Eb-re készülő Guzmics Richárd iránt ismét Kínából érdeklődnek.

 

Télen már jeleztük, hogy a Wisla Kraków magyar légiósa, Guzmics Richárd iránt a kínai élvonalban újonc Jenpien érdeklődött, de a védőt akkor nem engedte el lengyel klubja.

A Nemzeti Sport Online most több forrásból is úgy értesült, hogy Guzmics a nyáron távozhat Krakkóból. Lengyel forrásból úgy értesültünk, hogy ismét van kínai ajánlata a 29 éves futballistának, bár azt egyelőre nem tudni, hogy újra a Jenpien vinné-e.

Az említett klub 12 forduló után újoncként a 9. helyen áll a kínai első osztályban, úgy tudjuk, hogy a télen Lipták Zoltánt is hívta ugyanez a csapat, de a DVTK védője nem kívánt Kínába szerződni.

Guzmics 2014-ben szerződött Krakkóba, a most befejeződött szezonban 33 meccsen játszott, a szerződése a Transfermarkt szerint 2017-ig köti a Wislához, melynél alapembernek számít. A 13-szoros válogatott labdarúgónak a nemzeti csapatban is fontos szerepet szán Bernd Storck szövetségi kapitány, hiszen a német szakember eddigi nyolc meccséből hatszor játszott Guzmics, ebből öt találkozón végig a pályán volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik