Légiósok: BEK-győztes csapat vinné Szalait – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.04.27. 15:51
null
Szalai Ádám a Hoffenheim mezét az Aston Villáéra cserélheti (Fotó: AFP)
Német sajtóértesülés szerint az angol másodosztályban szereplő Aston Villa labdarúgócsapata érdeklődik a német Hoffenheim alkalmazásában álló Szalai Ádám iránt.

 

 

Szalai Ádám a mostani idényben csak hét bajnokin volt kezdő, nyolcszor becserélték, négy gólt szerzett ezeken a meccseken. A 30 éves, magyar válogatott csatárt 2019-ig köti szerződés a Bundesliga első osztályában szereplő Hoffenheimhez, ám a Bild szerint elképzelhető, hogy nemcsak a Hoffenheimet, hanem Németországot is elhagyja még az idén. A német lap úgy tudja ugyanis, hogy az Aston Villa komolyan érdeklődik Szalai iránt.

Az 1874-ben alapított, 1982-ben BEK-et nyerő Aston Villa jelenleg a Championshipben, azaz az angol másodosztályban játszik. A birminghami klub valószínűleg vonzóbb lenne Szalai számára, ha újra a Premier League-ben szerepelne, és erre van is esélye. Két fordulóval a vége előtt a 4. helyen áll, négy pontra az automatikus feljutást érő második helytől, de az élvonalbeli tagságért rendezendő rájátszásban biztos a helye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik