Légiósok: Balogh Norbert már nem a Hull City játékosa – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.05.29. 13:31
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Hull City hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontotta Balogh Norbert szerződését.

Amediagol.itcsütörtöki beszámolója szerint Balogh Norbert magakérte a szakítást, hogy ezzel felgyorsítsa a tárgyalásokat leendő klubjával, és az angol klub ebbe készségesen beleegyezett– a Hull City hivatalos honlapján most megerősítette a korábbi sajtóhíreket, s annyit ír, hogy a felek útjai közös megállapodás után azonnali hatállyal elváltak.mediagol.itcsütörtöki beszámolója szerint Balogh Norbert magakérte a szakítást, hogy ezzel felgyorsítsa a tárgyalásokat leendő klubjával, és az angol klub ebbe készségesen beleegyezett– a Hull City hivatalos honlapján most megerősítette a korábbi sajtóhíreket, s annyit ír, hogy a felek útjai közös megállapodás után azonnali hatállyal elváltak.

A mediagol.it cikke szerint Balogh elképzelései nem egyeztek a vezetőségével, és nehezen viselte, hogy kevés lehetőséget kap a csapatban.

A 24 esztendős magyar válogatott csatár tavaly szeptemberben igazolt a Hull Cityhez, amelyben azt követően csupán három tétmérkőzésen jutott szóhoz, állandó szereplését ráadásul egy sérülés is hátráltatta.

A játékos jövőjét illetően annyit lehet tudni, hogy két klub van képben, a két egyesület már hetek óta figyelte a szerződése körüli fejleményeket, de Balogh Norbertnek az illetékes futballvezetői jóváhagyására még várnia kellett– most viszont ez az akadály elhárult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik