Németország: Bajner Bálintot a harmadosztály újonca teszteli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.03. 10:54
Helyi sajtóértesülések szerint Bajner Bálint a német harmadosztályba öt év után visszajutó Carl Zeiss Jenánál vesz részt próbajátékon. A 26 esztendős magyar támadónak fél éve nincs csapata, jelenleg szabadon igazolható.

Az Ostthüringer Zeitung című regionális lap számolt be róla, hogy Bajner Bálintot hétfőtől a Carl Zeiss Jena teszteli. Torghelle Sándor és Dvorschák Gábor korábbi csapata a 2007–2008-as szezon végén búcsúzott a Bundesliga 2.-től, majd négy évvel később a harmadosztályból is kiesett, ahová öt idény elteltével az idén visszajutott.Ostthüringer Zeitung című regionális lap számolt be róla, hogy Bajner Bálintot hétfőtől a Carl Zeiss Jena teszteli. Torghelle Sándor és Dvorschák Gábor korábbi csapata a 2007–2008-as szezon végén búcsúzott a Bundesliga 2.-től, majd négy évvel később a harmadosztályból is kiesett, ahová öt idény elteltével az idén visszajutott.

Bajner legutóbb az olasz Modenában szerepelt, amelynél januárban közös megegyezéssel szerződést bontott, azóta nincs csapata. Ügynöke, Kozák Attila a Nemzeti Sport Online-nak akkor azt nyilatkozta, hogy ha Bajner az anyagi szempontokat helyezné előtérbe, biztosan hazajönne, de inkább szerződne a német vagy az angol harmadosztályba alacsonyabb fizetésért, mert szakmailag azokban a ligákban nagyobb fejlődési lehetőséget lát.

A 26 esztendős támadó a Modenánál eltöltött fél évet megelőzően játszott a Borussia Dortmundnál, az Ipswich Townnál, a Notts Countynál és Pakson is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik