HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.10 12:58 Frissítve: 2018.09.11 20:33

Légiósok: az arabok szerint Dzsudzsák-ügyben még fordulat is jöhet

Két arab portál, az alkhaleej.ae és a gulf365.co is arról ír, hogy az al-Vahdától távozó Dzsudzsák Balázs két opció közül választhat: vagy az arab világban marad, és akkor kerülhet képbe a Sabab al-Ahli Dubai FC, vagy országot vált, és az angol élvonalba szerződik.

Az arab sajtóban továbbra is téma Dzsudzsák Balázs jövője (Fotó: alkhaleej.ae) 

 

A Dzsudzsák Balázsról szóló legfrissebb arab sajtóhírek a szélsőt idézve számolnak be arról, hogy a Perzsa-öböl országaiból és más térségből is van ajánlata és néhány napon belül, legkésőbb a következő héten eldől, hol folytatja a pályafutását.

Az nem derül ki a cikkekből, hogy Dzsudzsák milyen forrásnak nyilatkozott és a szélső nem is említ konkrétumokat, még arra a sajtóhírre sem reagál, amely a múlt héten jelent meg vele kapcsolatban, és arról szól, hogy a Sabab al-Ahli Dubai FC szerződtetné a megsérült brazil támadó, Luvannor pótlására. Arról beszél, hogy szép pillanatokat élt át az elmúlt két évben az ugyancsak arab emírségekbeli al-Vahdával, melyeket nem felejt el, csak azt sajnálja, hogy nem tudott bajnoki címet nyerni a csapattal, hiszen kétszer is a második helyen zártak, ellenben nyertek ligakupát (Öböl-kupa), Szuperkupát és Elnök-kupát is.

Az alkhaleej.ae és a gulf365.co által is közölt cikk szerint Dzsudzsáknak az arab lehetőségek mellett az angol Premier League-ből is van egy konkrét ajánlata. Klubot nem említenek a források, nyáron szigetországi oldalakon a Newcastle-nek és a Cardiff Citynek ajánlották, de tárgyalásokról nem érkeztek hírek.

Az arab források alapján nehéz eldönteni, mennyire lehet reális opció az angol élvonal azok után, hogy nemrég még a Mol Vidi FC-vel is tárgyalt a szélső, és néhány napja még a dubai ajánlat tűnt befutónak. Az biztos, ha Dzsudzsák az őszi szezonban még futballozni szeretne, hamarosan döntenie kell.  

2019.03.13 08:25:45

Légiósok BORBOLA BENCE

„Hirtelen olyan rosszullét fogott el, amilyet senkinek sem kívánok.”

2019.03.09 12:41:57

Légiósok PIETSCH TIBOR

Hidi Patrik a hét eleji színpompás bemutatás után ma már debütált is a bajnoki nyitányon.

2019.03.01 23:10:32

Légiósok nemzetisport.hu

2019.02.25 23:00:32

Légiósok nemzetisport.hu