Légiósok: Amerikába szerződne a magyar kapus – egyeztetnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.04. 18:45
A télen ismét klubot válthat az ősszel a Genk kölcsönjátékosaként a szintén belga élvonalbeli Waasland-Beverennél védő Köteles László – erről a kapus menedzsere, Kozák Attila nyilatkozott a Nemzeti Sport Online megkeresésére.

„Köteles László jó őszt produkált a Beverennél. Szerződtetését követően egy kivételével az összes bajnokin védett. Elégedettek is vele, de a nyárig szóló kölcsönszerződése megszakítható, a Genkkel – amelyhez még hosszabb távú szerződés köti – ugyanis abban állapodtunk meg, hogy ha télen lesz lehetősége, akkor klubot válthat. Márpedig úgy érzi, környezetváltozásra van szüksége, szívesen kipróbálná magát egy új közegben, egy másik országban, ezért már keressük számára az új lehetőséget, kihívást” – nyilatkozta a 32 éves kapussal kapcsolatban a Nemzeti Sport Online-nak Kozák Attila játékosügynök.

„Az egyik kiemelt cél az Egyesült Államok lehet, két MLS-csapattal is felvettük már a kapcsolatot. Mindenképp olyan csapatot keresünk, ahol továbbra is folyamatosan lehetőséget kap. Ezért váltott a nyáron is, mert hiába él még a genki megállapodása, a klubnál fiatalokkal képzelik el a folytatást, ott nem játszhatna” – tette hozzá a menedzser.

Köteles hét és fél év után költözhetne másik országba, hiszen 2009-ben igazolt Diósgyőrből a belga Genkhez (először kölcsönbe, aztán végleg).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik