nemzetisport.hu 2018.07.30 21:25 Frissítve: 2018.07.30 22:30

Légiósok: Adorján elutazott Olaszországba, hogy...

Gavin McLaughlin, a Dundalk Sport szerkesztője arról számolt be, hogy Adorján Krisztián visszatért Olaszországba a Novarához.

 

A magyar támadó 2014 óta tartozik az olasz klub kötelékébe, de előbb a Partizani Tiranához, majd az ír Dundalkhez adták kölcsön.

A volt U21-es válogatott futballista nem került be a csapat Európa-liga-keretébe a múlt héten, a kölcsönszerződése kedden jár le a klubnál, így a visszavágón sem juthat szóhoz.

„Még mindig bizonytalan Adorján Krisztián helyzete. A szerződése a nyáron lejárt volna a Novaránál, de a klub élt az opciós hosszabbítási jogával. Új technikai igazgató van a gárdánál – aki együtt játszott Adorjánnal –, és meg akarják nézni, hogy visszahívják-e” – írta Gavin McLaughlin.

Még az éjjel során frissítést is közölt, mely szerint hétfőn Adorján Olaszországba utazik, hogy megtudja, mit tartogat számára a jövő a Novaránál.

 A Dundalk FC újságírója, James Rogers arról számolt be, hogy Stephen Kelly menedzser szeretné őt megtartani, de a jelek nem arra utalnak, hogy erre lesz lehetősége az ír klubnak.