Légiósok: a Villának meg kellene fontolnia Dzsudzsák szerződtetését – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.15. 19:55
Egy angliai átigazolásokkal foglalkozó portál érdekes hírt dobott be: ha az Aston Villa nem tudná megszerezni Yannick Bolasie-t, akkor meg kellene fontolnia Dzsudzsák Balázs szerződtetését.

A The Northern Echo már beszámolt arról, hogy a szezonban eddig hibátlanul szereplő, másodosztályú Aston Villa szeretné kölcsönvenni Yannick Bolasie-t az Evertontól, a Kongói Demokratikus Köztársaság válogatottjában 32 alkalommal szerepelt szélső iránt azonban a Middlesbrough is érdeklődik.

Angliában ugyan lezárult már az átigazolási időszak, de a szabadon igazolható, illetve a kölcsönjátékosok még elérhetők. Ezt használná ki Steve Bruce menedzser, hogy még tovább erősítse csapatát: az Aston Villa az eddigi két bajnokija (Hull City 3–1, Wigan 3–2) mellett győzött a Ligakupában is (Yeovil Town 1–0).

Forget Bolasie: 96-cap international available on free would light up Villa Park - Opinion | The Transfer Tavern | Where football transfer rumours fly or die!

Aston Villa's season continued to develop in positive fashion last night as they recorded a 1-0 victory over Yeovil to progress into the 2nd round of the Carabao Cup, extending their winning start to the season to 3 matches.



Ha lecsúsznának a kiszemelt szélsőről, potenciális alternatívát is találni kell, ebben segítene a Transfer Tavern oldal, amely szerint Dzsudzsák Balázs ideális megoldás lenne.

A portál szerint a 96-szoros magyar válogatott játékos kellő tapasztalattal rendelkezik, és ez felbecsülhetetlen értékű lehetne a szezon során. A magyar szélső a közelmúltban távozott az Egyesült Arab Emírségekben szereplő al-Vahdától, amelynél két szezon alatt 42 bajnokin 13 gólig és 19 gólpasszig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik