nemzetisport.hu 2018.08.23 14:24 Frissítve: 2018.08.23 14:53

Légiósok: A Vidi vonzó lett, nem zárkóznék el a tárgyalások elől – Futács

A Hajduk Split második csapatához száműzött Futács Márkó a Borsnak elárulta, hogy megkeresés esetén elgondolkozna a Mol Vidi FC ajánlatán.

Amikor még minden rendben volt: Futács Márkó akcióban (Fotó: Hajduk Split)

 

A magyar válogatott támadó – aki egyértelművé tette, hogy távozni szeretne a horvát klubtól – két társával együtt került a második csapathoz.

„Senki sem érti, miért csinálja ezt velünk a klub, hiszen ez senkinek sem jó. A sajnálatos eset óta (áprilisban őt és néhány csapattársát spliti huligánok támadták meg egy nappal azután, hogy a Hajduk a Dinamo Zagrebtől odahaza vereséget szenvedett – a szerk.) nem titkoltam, hogy eljönnék Splitből, de becsülettel végigdolgoztam a felkészülést, a legjobb tudásom szerint szolgálnám a csapatot, de nem adják meg a lehetőséget a játékra. Így viszont hogyan akarnak eladni?” – tette fel a költői kérdést Futács Márkó, akinek még egy évig van szerződése a klubbal.

A splitiek kötelékében korábban horvát gólkirályi címet szerző futballistától megkérdezték, hogy a Vidi megkeresése esetén elgondolkozna-e a hazajövetelen.

„Még van tíz nap az átigazolási időszakból, nyitott vagyok mindenre. A Vidi az európai csoportkörös szerepléssel igen vonzó lett, nem zárkóznék el a tárgyalások elől.”

Értesüléseink szerint nem Futács az egyetlen csatár, aki lehetséges opcióként szóba került a Vidinél, hanem például az újpesti Novothny Soma is, míg a középpályások közül a kispesti Gazdag Dániel, de úgy tudjuk, jelen állás szerint nagyobb esély van arra, hogy nem a felsoroltak közül kerül ki az a három-négy lehetséges érkező, akikről Marko Nikolics vezetőedző beszélt a Vidi szerdai sajtótájékoztatóján.  

2019.06.23 09:34:23

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A Slovanban más lett a játéka az első válogatott meccsén gólt szerző támadónak.

2019.06.18 08:29:54

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Amerika túl messze van a válogatottól, ezért közelebb futballozna a tengerentúlon alkalmazott szélső.

2019.06.17 21:55:24

Légiósok nemzetisport.hu

2019.06.16 23:27:32

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Nála nincs klisé, üres szó, semmitmondó interjú.