HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.23 14:24 Frissítve: 2018.08.23 14:53

Légiósok: A Vidi vonzó lett, nem zárkóznék el a tárgyalások elől – Futács

A Hajduk Split második csapatához száműzött Futács Márkó a Borsnak elárulta, hogy megkeresés esetén elgondolkozna a Mol Vidi FC ajánlatán.

HIRDETÉS
Amikor még minden rendben volt: Futács Márkó akcióban (Fotó: Hajduk Split)

 

A magyar válogatott támadó – aki egyértelművé tette, hogy távozni szeretne a horvát klubtól – két társával együtt került a második csapathoz.

„Senki sem érti, miért csinálja ezt velünk a klub, hiszen ez senkinek sem jó. A sajnálatos eset óta (áprilisban őt és néhány csapattársát spliti huligánok támadták meg egy nappal azután, hogy a Hajduk a Dinamo Zagrebtől odahaza vereséget szenvedett – a szerk.) nem titkoltam, hogy eljönnék Splitből, de becsülettel végigdolgoztam a felkészülést, a legjobb tudásom szerint szolgálnám a csapatot, de nem adják meg a lehetőséget a játékra. Így viszont hogyan akarnak eladni?” – tette fel a költői kérdést Futács Márkó, akinek még egy évig van szerződése a klubbal.

A splitiek kötelékében korábban horvát gólkirályi címet szerző futballistától megkérdezték, hogy a Vidi megkeresése esetén elgondolkozna-e a hazajövetelen.

„Még van tíz nap az átigazolási időszakból, nyitott vagyok mindenre. A Vidi az európai csoportkörös szerepléssel igen vonzó lett, nem zárkóznék el a tárgyalások elől.”

Értesüléseink szerint nem Futács az egyetlen csatár, aki lehetséges opcióként szóba került a Vidinél, hanem például az újpesti Novothny Soma is, míg a középpályások közül a kispesti Gazdag Dániel, de úgy tudjuk, jelen állás szerint nagyobb esély van arra, hogy nem a felsoroltak közül kerül ki az a három-négy lehetséges érkező, akikről Marko Nikolics vezetőedző beszélt a Vidi szerdai sajtótájékoztatóján.  

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 08:18:04

Légiósok BABJÁK BENCE

„Szerintem nem kell bántani azt a magyar labdarúgót, aki azért mond nemet a klubja ajánlatára, mert ambíciói vannak.”

2018.09.15 11:52:59

Légiósok VINCZE SZABOLCS

Úgy érzi, szerencséje volt, hogy játékosként Berlinbe került, ahol felépíthette magát és az életét.

2018.09.12 17:27:43

Légiósok PÓR KÁROLY

Az egy éve Barcelonában élő Huszár család és az újonnan érkező Molnárék is úgy vélik, az FCB Escola egy lehetőség.

2018.09.01 09:43:51

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

„Két lehetőség van, kérdés, várhatok-e Európából ajánlatot. A másik út keletre vezet, ott kevésbé lenne elsődleges a szakmai szempont.”

2018.08.14 09:26:42

Légiósok NAGY ZSOLT

A Franciaországból távozott védő nem rágódik a múlton, jól megy a játék, várja a válogatott meghívót.

HIRDETÉS
HIRDETÉS