Légiósok: a Honvédtól távozó Bobál Dávid Csehországba igazolt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 17:52
A cseh élvonalbeli Dukla Praha szerződtette Bobál Dávidot, a Budapest Honvédtól távozó korosztályos válogatott labdarúgót.

A 22 esztendős védő szerződése lejárt Kispesten, így szabadon igazolható játékosként csatlakozott a cseh első osztály legutóbbi idényében 11. helyen záró prágai klubhoz. Bobál Dávid három évre szóló megállapodást kötött új klubjával.lejárt Kispesten, így szabadon igazolható játékosként csatlakozott a cseh első osztály legutóbbi idényében 11. helyen záró prágai klubhoz. Bobál Dávid három évre szóló megállapodást kötött új klubjával.

Bobál a Honvédban lett profi futballista, az NB I-ben 79 találkozón összesen hat gólt szerzett. Alapembere volt a 2016–2017-es évadban aranyérmes kispesti csapatnak.

„Készen állok a kihívásra – idézi a Dukla honlapja Bobált. Mindig is szerettem volna külföldön futballozni, fontos lépcsőfok ez a karrieremben. A cseh bajnokság érdekes, jobb, mint a magyar élvonal. Érdekesség, a Duklának ugyanúgy van katonai vonatkozása, mint nevelőklubomnak, a Honvédnak. Úgy vélem, segíthetek a csapatnak, jó védőnek számítok, erős vagyok a levegőben, és nem rossz a bal lábam. Elsősorban a csapat céljai a fontosak, nem vagyok önző. Várom, hogy megismerjem Prágát, ami nagyon hasonlít Budapestre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik