Légiósok: a Galatasaray többet adna Dzsudzsákért - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.06.21. 12:07
A Bild információi szerint a Galatasaray mindent elkövet azért, hogy megszerezze Dzsudzsák Balázst a Hertha elől. A német lap szerint a török csapat hajlandó lenne többet fizetni a Dinamo Moszkvának a magyar válogatott játékosáért, mint a berlini klub.

A német újság arról ír, hogy a Galata nem tett le arról, hogy megszerezze a Dnipro játékosát, Jevhen Konopljankát, de mellette Dzsudzsákot is szeretné elcsábítani.

A Bild szerint a török együttes többet kínálna a Dinamónak, mint a játékosért sorban álló többi gárda. A berlinieknél legalábbis mindenképp többet.

Nemrég megírtuk, hogy mivel Dzsudzsák szerződése a télen jár le, a nyári átigazolási időszakban akár 2 millió euróért is megszerezhető. Az persze más kérdés, hogy Dzsudzsák fizetése így is jócskán megterhelheti a klub kasszáját (még ha annyira nem is, mint ahogyan azt a berlini sajtó vizionálja) – bárhova is igazol a magyar játékos.

A Galata azonban erre a kétmillió eurós összegre ráígérne, hogy Dzsudzsák nála folytassa. A szélsőt korábban a Galata mellett a másik két nagy isztambuli klubbal, a Besiktassal és a Fenerbahcéval is összeboronálták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik