Légiósok: A focira születtem – Dzsudzsák rangos elismerése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 09:17
Megyei Prima díjat vett át a magyar labdarúgó-válogatottal a 2016-os Európa-bajnokságra kijutó Dzsudzsák Balázs.

A dehir.hu beszámolója szerint az elismerést december 27-én személyesen vette át a debreceni Nagyerdei Stadionban megrendezett ünnepélyes díjátadón. Dzsudzsák Balázs elmondta, nagyon sokat jelent számára az elismerés, és külön fontos neki azért, mert emlékezteti arra, honnan indult és hova jutott el a pályafutása során.dehir.hu beszámolója szerint az elismerést december 27-én személyesen vette át a debreceni Nagyerdei Stadionban megrendezett ünnepélyes díjátadón. Dzsudzsák Balázs elmondta, nagyon sokat jelent számára az elismerés, és külön fontos neki azért, mert emlékezteti arra, honnan indult és hova jutott el a pályafutása során.

„Nekem mindig fontos marad az a szűkebb terület, ahonnan elindult a pályafutásom. A focira születtem és óriási bennem a bizonyítási vágy. A Debreceni Focisuliban álmodtam magamnak egy világot. Magyarországon a dicső múlt miatt rengetegen akarnak focizni, de csak kevesen jutnak fel igazán a csúcsra. Ehhez nagyon sok mindenre van szükség: kiegyensúlyozott családi háttér, motiváltság, sikerélmények, egészség, versengés, kitartás, lelkesedés és kőkemény munkabírás. Én sosem felejtem el, honnan jöttem, és még ma is mindig azon dolgozom, hogy én legyek a legjobb az edzéseken és a meccseken is. Mindig az elvégzendő munka iránti alázat és a szenvedélyes küzdőszellem jellemzett már gyerekkoromban is, s ez semmit sem változott” – mondta a labdarúgó.

A Prima Primissima Díj 2005-től egészült ki a megyei Prima díjak rendszerével, így a szűkebb környezet kiválóságai is méltó elismerésben részesülnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik