HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.12.28 09:17 Frissítve: 2015.12.28 09:40

Légiósok: A focira születtem – Dzsudzsák rangos elismerése

Megyei Prima díjat vett át a magyar labdarúgó-válogatottal a 2016-os Európa-bajnokságra kijutó Dzsudzsák Balázs.

HIRDETÉS

 

A dehir.hu beszámolója szerint az elismerést december 27-én személyesen vette át a debreceni Nagyerdei Stadionban megrendezett ünnepélyes díjátadón. Dzsudzsák Balázs elmondta, nagyon sokat jelent számára az elismerés, és külön fontos neki azért, mert emlékezteti arra, honnan indult és hova jutott el a pályafutása során.

„Nekem mindig fontos marad az a szűkebb terület, ahonnan elindult a pályafutásom. A focira születtem és óriási bennem a bizonyítási vágy. A Debreceni Focisuliban álmodtam magamnak egy világot. Magyarországon a dicső múlt miatt rengetegen akarnak focizni, de csak kevesen jutnak fel igazán a csúcsra. Ehhez nagyon sok mindenre van szükség: kiegyensúlyozott családi háttér, motiváltság, sikerélmények, egészség, versengés, kitartás, lelkesedés és kőkemény munkabírás. Én sosem felejtem el, honnan jöttem, és még ma is mindig azon dolgozom, hogy én legyek a legjobb az edzéseken és a meccseken is. Mindig az elvégzendő munka iránti alázat és a szenvedélyes küzdőszellem jellemzett már gyerekkoromban is, s ez semmit sem változott” – mondta a labdarúgó.

A Prima Primissima Díj 2005-től egészült ki a megyei Prima díjak rendszerével, így a szűkebb környezet kiválóságai is méltó elismerésben részesülnek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS