Légiósok: a Dinamo felajánlotta Dzsudzsákot a Benficának

Vágólapra másolva!
2014.04.28. 20:12
null
Dzsudzsák Balázs érdeklődve várja a fejleményeket (Fotó: Grnák László)
Olasz sajtóhírek szerint az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva kilencmillió euró ellenében felajánlotta a Benficának a magyar válogatott szélsőjét, Dzsudzsák Balázst, akit a Lazio is szívesen látna a soraiban.

 

A calcioblog.it a lisszaboni klubhoz közeli forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Hollandiában Arjen Robbenhez hasonlított Dzsudzsákot az orosz együttes felajánlotta az újdonsült portugál bajnoknak, melynek kilencmillió eurót kellene fizetnie a mindkét szélen bevethető játékosért.

A portál megjegyzi, a Dinamo korábban a Laziónak is beprotezsálta a magyar futballistát, de a római klubnál végérvényesen még nem döntöttek arról, hogy kikkel szeretnék megerősíteni a keretet a nyáron.

Az olasz forrás hozzáteszi, Dzsudzsák Benficába igazolásának esélyét csökkenti, hogy az Európa-liga elődöntőjében érdekelt együttes elégedett a hasonló posztokon bevethető Miralem Szulejmanival, valamint fontolgatja a bal oldali mindenes, Guilherme Siqueira végleges szerződtetését, aki a szezon elején kölcsönbe érkezett a Granadától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik