Légiósok: a Benfica nem engedi el Csoboth Kevint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.25. 22:47
Csoboth Kevin a magyar U17-es válogatottal részt vett a 2017-es Európa-bajnokságon, most, 19 évesen viszont már felnőttcsapatban szeretne futballozni. Az elmúlt idényben egyszer játszott csereként a Benfica B-ben, a Digi Sport híradójának pedig elárulta: volt ajánlata, de egyelőre marad a portugál klubnál.

„Most a második csapattal fogom megkezdeni a felkészülést. Volt lehetőségem elmenni másik csapathoz is, de ezt a klubom nem engedélyezte, szóval a Benficára kell koncentrálnom, és ott a legjobbat nyújtanom” – mondta a Sport24-nek Csoboth Kevin. „Most a második csapattal fogom megkezdeni a felkészülést. Volt lehetőségem elmenni másik csapathoz is, de ezt a klubom nem engedélyezte, szóval a Benficára kell koncentrálnom, és ott a legjobbat nyújtanom” – mondta a Sport24-nek Csoboth Kevin.

Arra a kérdésre, hogy hova igazolhatott volna, Csoboth Kevin annyit mondott, az nem publikus, egy esetleges NB I-be szerződésről pedig így beszélt: „Mindent megteszek, hogy egyszer magamra húzhassam a nagyválogatott mezét, de nem gondolkodom hazajövetelben.”

A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a szlovák élvonalban szereplő DAC tett ajánlatot a játékosért, akivel tavaly 2021-ig hosszabbított a Benfica.

Csoboth a lisszaboniak második csapatával edz, de bajnokikat javarészt a saját korosztályában, illetve az U23-as együttesben játszott az elmúlt idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik