Legia: két magyart figyelnek; Nikolics Gyurcsó döntésére vár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.03. 09:41
A napokban jeleztük, hogy a Videotontól távozó Gyurcsó Ádám iránt tovább nőtt az érdeklődés Lengyelországból. A Nemzeti Sport Online már a nyáron megírta, hogy a Legia Warszawa a szélső egyik kérője, de azóta a hírek szerint a Lech Poznan is bejelentkezett érte. A polsatsport.pl-nek a Legia csatára, Nikolics Nemanja beszélt a korábbi csapattársról.

A polsatsport.pl értesülései szerint a Legia Warszawának két kiszemeltje is van a magyar élvonalból, egyikük a Videotontól távozó Gyurcsó Ádám lehet.

A portál kérdésére Nikolics Nemanja neveket nem említett, de azt elismerte, hogy a klub megfigyelője, Marcin Zewlakow több játékosról is érdeklődött nála.

Nikolics Gyurcsóról szólva elmondta, véleménye szerint azzal járna a legjobban, ha Lengyelországba szerződne.

„Gyurcsó Ádám remek képességű játékos. Gyors, gólerős, biztosan jól jár vele leendő klubja. Lengyelországról már beszélgettem Ádámmal, kérdezett a ligáról, a csapatokról. Úgy gondolom, számára Lengyelország a lehető legjobb választás lenne. Rendszeres játéklehetőségre van ugyanis szüksége a további fejlődéshez a nyári Európa-bajnokság előtt, amelyre mindketten szeretnénk utazni. Ádám a pályán kívül is nagyszerű srác, remek kolléga. Jó lenne vele Varsóban találkozni. Türelmetlenül várom a döntését, amit hamarosan meghoz” – beszélt a korábbi fehérvári csapattársról Nikolics.

A lengyel sajtóban ugyanakkor olyan hírek is megjelentek, hogy a Legiának nem Gyurcsó az első számú téli kiszemeltje. Ebben az esetben pedig könnyen lehet, hogy Poznanban köt ki a szélső.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik