Leeds: elégedettek voltak Bodorral, de az elnök mondja ki a végső szót

Vágólapra másolva!
2011.08.03. 15:50
Ahogy arról már beszámoltunk, Bodor Boldizsárt az elmúlt napokban az angol másodosztályú Leeds tesztelte. A védő a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, tesztelése befejeződött, a vezetők elégedettek voltak vele, de a végső szót a szerződtetésével kapcsolatban a klub elnöke mondja majd ki.

„Úgy érzem, jól sikerült a próbajáték a Leedsnél, ami a vasárnapi, Newcastle elleni meccsel befejeződött számomra, már visszatértem Hollandiába" – válaszolta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Bodor Boldizsár.

„A tesztelés után felhívott a klub technikai vezetője, aki elmondta, elégedettek voltak a teljesítményemmel, és nekem is tetszettek a körülmények, jól éreztem magam a csapatnál, így szívesen szerződnék a Leedshez. A szakmai stáb ezen a héten még több próbajátékost is megnéz, és a klub elnöke mondja majd ki a végső szót a szerződéskötésekkel kapcsolatban. Mindenesetre a következő néhány napban eldől, hogy a Leedshez szerződök-e" – fogalmazott a 29 éves játékos.

A Rodától távozó Bodor elmondta, jelenleg külön készül egy erőnléti edző segítségével, és nem is tervezi, hogy visszatér korábbi klubjához, amelynél lejárt a szerződése.

„Hét éve futballozom Hollandiában, úgy érzem, új kihívásra van szükségem, ezért szeretnék országot váltani” – tette hozzá a bal lábas, védőként és középpályásként is bevethető 24-szeres válogatott futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik