Külföldön jól megy - légiósgólok a rangadókon

Vágólapra másolva!
2010.06.01. 11:46
null
Dzsudzsák az Ajax és a Hamburg ellen is betalált (Fotó: Action Images)
Címkék
Külföldön játszó labdarúgóink közül többen is kitettek magukért a mögöttünk hagyott bajnoki szezonban. Mint az alábbi video-összeállításunkból kiderül, a magyar válogatott játékosai közül jó néhányan klubcsapataikban rangadókat döntöttek el, az élcsapatok ellen is eredményesek tudtak lenni, s nemegyszer parádés gólokat szereztek. Mozgóképes visszapillantás légiósaink idényére.

Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland egyéni teljesítménye alapján kiváló szezont zárt klubjában. Gera és Juhász csapatszinten is ünnepelhetett az év végén, hiszen a Fulham Európa-liga-döntőt játszott, míg az Anderlecht bajnok lett Belgiumban. Mint alábbi videókon is látszik, a magyar játékosok többször is klasszisteljesítményt nyújtottak együttesükben.

 DZSUDZSÁK-PARÁDÉ AZ AJAX ELLEN
 
 DZSUDZSÁK-BOMBA A HAMBURGNAK
 

 GERÁÉK ÚTJA A DÖNTŐIG AZ EURÓPA-LIGÁBAN
 

 GERA-GÓL A CHELSEA ÉS A MANCHESTER CITY ELLEN

 

 

 

 

 


 JUHÁSZ GÓLJA A BRUGES ELLENI RANGADÓN
 

 JUHÁSZ GÓLJA A BILBAÓNAK AZ EURÓPA-LIGÁBAN
 

Bodor Boldizsár és Vadócz Krisztián is eredményes volt egy-egy élcsapat ellen. A spanyol Osasunában játszó Vadócz a Real Madridnak lőtt gólt, míg Bodor az Ajax kapuját vette be. Emlékezetes még Vadócz Zaragoza elleni távoli bombája, valamint Bodor Sparta Rotterdamnak lőtt pazar szabadrúgásgólja.

VADÓCZ GÓLJA A REAL MADRID ELLEN
 
 VADÓCZ A VILÁG VÉGÉRŐL LŐ GÓLT A ZARAGOZÁNAK
 

 BODOR-GÓL AZ AJAXNAK
 

 BODOR PAZAR SZABADRÚGÁSA
 

Az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokág két magyar hőse, Németh Krisztián és Koman Vladimir is megmutatta tehetségét klubcsapatában. Görögországban az AEK-ben futballozó Németh Atromitosz ellen adott asszisztja lett az év gólpassza, ráadásul a magyar csatár eredményes volt az Olympiakosz elleni rangadón. A Bariban játszó Koman a Palermo kapuját vette be.

 NÉMETH KRISZTIÁN GÓLPASSZA
 

NÉMETH-GÓL AZ OLYMPIAKOSZNAK
 
 
 KOMAN GÓLJA A PALERMÓNAK (2:50-NÉL)
 

A jelenleg sérüléssel bajlódó, télen klubot váltó Szalai Ádám egy gólt és egy gólpasszt jegyzett a Mainzban a tavasszal. Mindkét jelenet igen látványosra sikerült.

 SZALAI PASSZA UTÁN LÁTVÁNYOS GÓL A HERTHA ELLEN
 
 SZALAI REMEK CSELEI ÉS GÓLJA A DORTMUND ELLEN
 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik