Korcsmár győztes góllal fejezte be a próbajátékát

Vágólapra másolva!
2010.01.28. 23:50
null
Korcsmár a Brann szerelésében (Fotó: brann.no)
Címkék
A próbajátékon lévő Korcsmár Zsolt góljával 2–1-re győzött a Spanyolországban edzőtáborozó norvég Brann a Las Palmas Atlético ellen. Az Újpest védője tehát góllal fejezte be a négynapos tesztelést.

Mint ismeretes, az Újpest védőjét, Korcsmár Zsoltot hétfőtől a Spanyolországban edzőtáborozó norvég első osztályú Brann teszteli.

Az egyiptomi vb-n az U20-as válogatottal bronzérmet szerző védő teljesítményéről már eddig is elismerően nyilatkozott a Brann Bergen edzője, Steinar Nilsen, és a skandináv lapok is jó véleménnyel voltak Korcsmárról, aki csütörtökön edzőmeccsen is bizonyította a képességeit.

A Brann a spanyol másodosztályban szereplő Las Palmas tartalékcsapatával, a Las Palmas Atléticóval találkozott, és 0–1-ről fordítva 2–1-re győzött.

A csapat győztes gólját Korcsmár Zsolt szerezte: a mérkőzést végigjátszó védő jobb oldali szabadrúgás után egy középre fejelt labdát ugyancsak fejjel továbbított a kapuba a 77. percben.

A 21 éves játékost a találkozó után hősként ünnepelte a bergeniek hivatalos honlapja. A csapat vezetőedzője, is pozitívan értékelte Korcsmár játékát, bár volt hiányérzete. 

„A magyar védő benne volt az ellenfél első góljában, de a támadójátékával kifejezetten elégedett vagyok, főleg, hogy ő szerezte a győztes találatot" – nyilatkozta a bergeniek edzője, Steinar Nielsen, aki a klub hivatalos honlapjának elmondta: még nincs döntés Korcsmár jövőjéről.  

Korcsmár pénteken hazautazik, ezt követően kell jelezniük a klub vezetőinek, ha igényt tartanak rá. A norvégokat nem sürgeti az idő, hiszen március 31-ig tart az átigazolási szezonjuk, valószínű nem akarnak kapkodni, igaz, információink szerint nem árt sietniük, ha valóban meg akarják szerezni a védőt, ugyanis dán, német és angol csapatnál is felvetődött a neve.

Egy biztos, Korcsmár megtette, ami tőle telik, jó teljesítményt nyújtott a négynapos tesztelés során, győztes gólt szerzett, innentől már a Brann vezetőinél „pattog a labda".

 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Las Palmas Atlético (spanyol)–Brann Bergen (norvég) 1–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik