Koman Monacóból az FK Krasznodarhoz igazolt

Vágólapra másolva!
2012.07.14. 10:59
null
Koman már új csapata szerelésében
Az orosz első osztályú FK Krasznodar hivatalos honlapján tette közzé, hogy megszerezte a francia Monacótól távozó Koman Vladimirt. A hírek szerint a magyar válogatott középpályás Münchenben esett át az orvosi vizsgálaton, majd csatlakozott az Ausztriában edzőtáborozó orosz csapathoz.

Hamar véget ért Koman Vladimir átigazolási ügye. Tegnap még csak arról szóltak a hírek, hogy elhagyja a Monacót, és Oroszországban folytatja, mára pedig az is kiderült, hogy új csapata az FK Krasznodar. A szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra.

SZAVAZÁS

Ön hogyan értékeli Koman Vladimir Oroszországba igazolását?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Koman a Haladásban kezdte profi pályafutását, majd 2005-ben igazolt az olasz Sampdoriához, azonban egy idényt az Avellinóban, egyet a Bariban töltött kölcsönben. Az elmúlt szezon első felében mindössze hat mérkőzésen szerepelt a Sampban.

A 2009-ben U20-as világbajnoki bronzérmet szerző futballistának májusban járt volna le szerződése az olasz csapatnál, de már az év elején váltott, és a francia másodosztályú Monacóhoz ment. Döntése jónak tűnt, ugyanis fél év alatt 17 mérkőzésen jutott szóhoz, ezért is voltak meglepőek a távozásáról a közelmúltban megjelent hírek.

A váltásról szóló hírt ugyanakkor erősítette, hogy a napokban svéd válogatott középpályást (Emir Bajrami) – Koman számára potenciális vetélytársat – igazolt a hercegségbeli klub, amely az új idényben egyértelműen a feljutást tűzte ki célul. Komant már nem vitték el a Monaco augsburgi edzőtáborába, orosz beszámolók szerint Münchenben esett át az orvosi vizsgálaton. Koman a hetedik igazolása az oroszoknak a nyári transzferidőszakban.

Az FK Krasznodar Ausztriában készül a jövő hétvégén induló új idényre, Koman pedig már csatlakozott is leendő társaihoz Walchseeben. Sőt, akár rögtön be is mutatkozhat, ugyanis 18 órától a görög Panathinaikosszal játszanak edzőmeccset Salzburgban. A klub hivatalos honlapjának híre szerint a Revisvili – Szmolnyikov, Amiszulasvili, Martinovics, Andjelkovics – Drincsics, Marcio, Kiszljak – Ignatyev, Joaozinho – Movsziszjan kezdő tizeneggyel indítanak a görögök ellen, a cserék között azonban már feltűntetik Komant is.

Új csapata július 23-án játssza első bajnokiját hazai pályán, a Rubin Kazany ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik