Khedira és Bobic nyithat utat Dzsudzsáknak a Stuttgartba

Vágólapra másolva!
2010.07.27. 11:11
null
A Stuttgart még nem tett le Dzsudzsák megszerzéséről (Fotó: Action Images)
A Stuttgarter Zeitung értesülései szerint Fredi Bobic, a VfB Stuttgart új sportigazgatója a német csapathoz csábíthatja Dzsudzsák Balázst, a magyar labdarúgó-válogatott és a holland PSV balszélsőjét.

Túlzás lenne Dzsudzsák Balázst már most a VfB Stuttgart mezében látni. De haladjunk szép sorjában...

Fredi Bobicot ma nevezték ki a Stuttgart sportigazgatójává, és a Stuttgarter Zeitung értesülései szerint a sportvezető egyik első intézkedése az lesz, hogy pontot tesz a világbajnokság vége óta íródó Sami Khedira-ügy végére. A középpályást a Real Madrid vinné, és Bobic nem szándékozik megakadályozni a távozását – feltéve, hogy a „királyi gárda” hajlandó lesz kifizetni a „svábok" által kért tízmillió eurót.

Bobic (aki játékosként 1994 és 1999 között erősítette a Stuttgartot, és ezen idő alatt 148 bajnoki mérkőzésen 69 alkalommal volt eredményes) inkább arra koncentrál, hogy a befolyó összeget felhasználva megerősítse a VfB keretét.

Korábban Ibrahima Traoré (Augsburg), Philipp Degen (Liverpool) és André Ayew (Olympique Marseille) neve is felvetődött a 2007-es német bajnoknál, de Dzsudzsák Balázst szintén hosszú ideje figyeli a VfB.

Azonban a Stuttgart anyagi helyzete eddig nem tette lehetővé, hogy szerződtesse a 23 éves magyar válogatott középpályást, ám a Khediráért kapható eurómilliók változtathatnak ezen. A Stuttgarter Zeitung úgy tudja, hogy Bobic jó viszonyt ápol a PSV légiósának menedzsmentjével, és ez elősegítheti a klubváltást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik