Horváth Gábor vételáráért „kalapozik” a NAC

Vágólapra másolva!
2011.01.06. 15:42
null
Horváthot végleg megvenné a NAC (Fotó: archív)
Címkék
A Fehér Csabát és Horváth Gábort is foglalkoztató NAC Breda technikai igazgatója, Jeffrey van As holland újságíróknak elmondta, szeretnék végleg megszerezni a Videotontól a nyárig kölcsönkapott Horváthot.

„Több játékos neve is szerepel a kívánságlistánkon, de addig nem beszélhetünk érkezőkről, amíg nem lesznek távozók" – idézi a nieuws.nl internetes oldal a NAC Breda technikai igazgatóját, Jeffrey van Ast.

A sportvezető elmondta, ahhoz, hogy játékosokat tudjanak szerződtetni bevételre van szükségük, ezért kell néhány labdarúgón túladniuk ahhoz, hogy vásárolhassanak – a Videotontól nyárig kölcsönkapott Horváth Gábor játékjogát is csak ebben az esetben tudnák megvásárolni, illetve akkor, ha sikerülne támogatókat találni az üzlethez.

„Az első egyeztetések után nyilvánvaló, hogy Horváth szívesen maradna nálunk, de a klub nem tudja kigazdálkodni a megvásárlásához szükséges összeget. Azonban vannak olyan támogatók, akik segítséget nyújthatnak a védő végleges megszerzésében" – fogalmazott Van As, aki szerint január végére valószínűleg már tisztábban látnak a magyar védő szerződtetésének esélyeit illetően.

Az biztos, hogy a bredaiak hosszú távon számolnának Horváthtal, aki a szezon közben érkezett a NAC-hoz, 11 bajnokin lépett pályára, mindannyiszor kezdőként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik