Hamburg: a Fortuna Düsseldorf Stieber Zoltánt akarja – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.13. 16:53
A Bundesliga 2-ben szereplő Fortuna Düsseldorf szeretné soraiban tudni Stieber Zoltánt, a Hamburg magyar válogatott játékosát – írja az express.de.

A Fortuna Düsseldorf már a nyáron szerette volna szerződtetni Stieber Zoltánt, de akkor még nem jutott egyezségre a két csapat.A Fortuna Düsseldorf már a nyáron szerette volna szerződtetni Stieber Zoltánt, de akkor még nem jutott egyezségre a két csapat.

A januári átigazolási időszakban viszont reális esély mutatkozik a játékos klubváltására, mert egyrészt a Hamburg többmillió eurós veszteségről számolt be az előző üzleti évről, másrészt Stieber csupán két mérkőzésen lépett pályára a szezonban.

A lap szerint kilencszázezer eurós ajánlatot készül tenni Stieberért a Düsseldorf, amelyben a labdarúgó újra Frank Kramernél, korábbi edzőjénél játszhatna. Mint ismert, a szakember a Fürth-ben edzette a magyar labdarúgót, aki 52 mérkőzésen lépett pályára, 12 gólt szerzett és kiosztott 14 gólpasszt is.

Az üzletre valószínűleg még a januári átigazolási szezonban sor kerül, az express.de szerint azért, mert Stiebernek olyan edzőre van szüksége, aki rendszeres játéklehetőséget biztosít számára a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság előtt.

A lap egy kicsit előreszaladt, de mi reméljük, hogy igaza lesz abban, hogy a magyar válogatott ott lesz a kontinensbajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik