Hajnal: Hannover, Stuttgart vagy Schalke?

Vágólapra másolva!
2010.08.26. 15:39
null
Egyre valószínűbb, hogy Hajnal hátat fordít Dortmundnak (Fotó: Action Images)
Címkék
A Kicker értesülései szerint a Hannover 96 labdarúgócsapata a legesélyesebb arra, hogy szerződtesse Hajnal Tamást, a Dortmund magyar irányítóját, annak ellenére, hogy a transzfer meghiúsulni látszott. A lap szerint képben van a VfB Stuttgart és a Schalke 04 is.

Ahogy arról már beszámoltunk, Hajnal nem utazott el a Borussiával a csapat Európa-liga-mérkőzésére az azerbajdzsáni Bakiba.

„Mindenkinek az volt a leglogikusabb, hogy nem repülök Bakiba" – mondta Hajnal a Kickernek. A középpályás és a klub így szabadon tárgyalhat a kérőkkel, melyek közül a Hannover lehet a befutó, miután mégis előteremtette Hajnal megszerzésének anyagi feltételeit – bár Jörg Schmadtke klubmenedzser a héten még „valószínűtlennek" nevezte az átigazolást.

„Megoldást keresünk, amely mindkét félnek jó. Tárgyalunk, ha Tamás is azt akarja" – mondta a Dortmundot működtető gazdasági társaság vezetője, Hans-Joachim Watzke.

A Kicker a Hannover mellett a Stuttgartot és Hajnal korábbi klubját, a Schalkét is a kérők között említi.  

A válogatott középpályás a héten a Nemzeti Sportnak elmondta, van olyan csapat a kérők között, amely a Dormundhoz hasonlóan nemzetközi kupainduló, és ez plusz motivációt jelent számára. Ezen kitételnek a Stuttgart és a Schalke is megfelel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik