Görögország: az elnök állítólag pofozkodott, Szélesiék edzője távozott

Vágólapra másolva!
2011.02.22. 17:09
Szerződést bontott a görög élvonalbeli Olympiakosz Volosz labdarúgócsapatával – ennél az együttesnél légióskodik Szélesi Zoltán és kölcsönjátékosként Németh Krisztián – Szakisz Ciolisz vezetőedző. A tréner a hírek szerint a volosziak országszerte hírhedtnek számító elnökével, Akhilleasz Beosszal kapott össze.

Ciolisznál az utolsó csepp a pohárban – egybehangzó görög lapértesülések szerint – az volt, amikor Beosz bement az öltözőbe az Iraklisz elleni hétvégi bajnokin (1–1), és megpofozta a játékosok közül Vicente Monjét. A klubelnök tagadja a tettet, és egy ellene folyó médiahadjárat részének tartja az arról szóló híradásokat.

Beosz finoman fogalmazva is megosztó sportvezető, a thesszáliai derbin a Lárisza legyőzése után például azt javasolta a nagy regionális rivális vezetőinek, hogy várható kiesésük után költségkímélésként birkanyájjal nyírassák pályájukon a gyepet…

„Reméljük, karrierje során már csak nagyobb és jobb körülményeket biztosító csapatnál fog dolgozni” – búcsúztatta a klub némileg ironikusan Cioliszt.

A tréner távozása vegyes érzelmeket keltett a szurkolókban, hiszen Ciolisz húsz év után vezette vissza az élvonalba a voloszi csapatot, és a görög Szuperligában is kifejezetten jól szerepelt a piros-fehérekkel (7. hely jelenleg a bajnokságban és kupaelődöntő).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik