Genoa: klubja csak pénzt akart keresni Rudolf megszerzésével?

Vágólapra másolva!
2011.01.13. 10:34
Egy olasz újság szerint a Genoa labdarúgócsapata csak azért szerezte meg tavaly Rudolf Gergelyt, hogy később jó pénzért továbbadja.

Kendőzetlenül, szokatlan nyíltsággal tárja fel Rudolf Gergely és a Genoa viszonyának kevésbé ismert részleteit a Corriere Mercantile című lap szerdán megjelent cikke. Az 1824-ben alapított genovai újság – más olasz forrásokkal együtt – tényként kezeli, hogy a 25 éves csatár csütörtökön kölcsönben a Barihoz szerződik, a váltás okait elemezve pedig betekintést enged a genovai klub eredeti elképzeléseibe.

„Amikor a Genoa vezetői egy csábító játékospiaci lehetőséget kihasználva tavaly tavasszal megszerezték a Debrecentől Rudolfot, eleve az a szándék vezérelte őket, hogy később keressenek rajta" – fogalmaz a cikk, majd szinte az olvasó szájába rágva szűri le a következtetést: „A támadóból a klub elsősorban gazdasági értelemben akar hasznot húzni. A téli átigazolási időszak miatt újra előtérbe került korábbi megvásárlásának célja – értékesíteni és pénzt látni utána.”

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN OLVASHAT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik