Fulham: Gera szerint nem szabad kétségbe esni a gyengélkedés miatt

Vágólapra másolva!
2010.11.22. 12:51
Gera Zoltán csereként beállva, a 70. percben gólt szerzett tegnap a Fulham Manchester City ellen 4–1-re elveszített bajnokiján, és a magyar játékos szerint csapatának nem szabad aggódnia a gyengélkedés miatt, mert hamarosan jobb eredményeket ér el az együttese.

„Nem szabad kétségbe esnünk, egységesnek kell maradnunk. Ha stresszelünk, az nem tesz jót a csapatnak. Tudjuk, hogy ennél sokkal jobb teljesítményre is képesek vagyunk. A bajnokság nagyon szoros, és még van időnk, hogy pontokat szerezzünk, és ellépjünk a kiesőzóna közeléből. Bízom a csapatban, jó a mentalitásunk, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan jönnek a győzelmek is” – mondta Gera, aki szerint a helyzetkihasználáson javítania kell az eddig mindössze 14 gólt szerző csapatnak.

„Nem könnyű a helyzet. Rengeteg lehetőséget dolgozunk ki, de nem tudunk eleget értékesíteni ezek közül. Ezen javítanunk kell. Remélhetőleg a jövőben szerencsésebbek leszünk. El kell felejtenünk ezt a meccset, és szombaton a Birmingham ellen jobban kell játszanunk. Fontos, hogy legyőzzük őket” – tette hozzá a magyar válogatott futballista.

FULHAM–MANCHESTER CITY 1–4 (GERA GÓLJA 2:55-NÉL)
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik