Eurofutball: érzékeny búcsút vettek magyar légiósuktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.14. 12:45
Elismerő szavakkal engedte útjára klubja, a Slavia Praha a magyar U20-as labdarúgó-válogatottal a május 30-án kezdődő új-zélandi korosztályos világbajnokságra tartó Tamás Krisztiánt.

„A legjobbakat kívánjuk Krisztiánnak a világbajnokságon, tudjuk, milyen fontos esemény ez az életében. Természetesen végig tisztában voltunk azzal, hogy május harmincadikán kezdődik a torna, és hogy emiatt a szezon utolsó heteiben már nem számíthatunk rá. Köszönjük a tavaszi játékát, ízelítőt adott nekünk tehetségéből és profi mentalitásából” – idézi a Slavia hivatalos honlapja Karol Kiselt, a klub sportigazgatóját, aki hozzátette: nem tettek le arról, hogy élve opciójukkal végleg megszerezzék a fiatal magyar védőt.Karol Kiselt, a klub sportigazgatóját, aki hozzátette: nem tettek le arról, hogy élve opciójukkal végleg megszerezzék a fiatal magyar védőt.

Mint ismert, Tamás Krisztián a Milan játékosa, és a tavaszt kölcsönben töltötte a prágai csapatnál. A patinás Slavia feledhető tavaszt produkál – csupán a 13. helyen áll a tabellán, három fordulóval a vége előtt még nem mondható százszázalékosnak a bennmaradása –, de a klub honlapja megjegyzi: Tamás jó benyomást keltett, a kulcsjátékosok közé verekedte magát, érkezésétől végig stabil tagja volt a kezdő tizenegynek.

„Köszönettel tartozom a Slaviának, hiszen játéklehetőséget kínált számomra, és ez most nagyon fontos volt – mondta a már itthon készülő Tamás Krisztián. – Fantasztikus négy hónap volt, nagyon megszerettem a klubot, és egyáltalán nem lenne ellenemre, ha visszatérhetnék. Emberként és futballistaként is hasznos tapasztalatokat gyűjtöttem, egyedül a rossz eredmények miatt vagyok szomorú, ám biztos vagyok abban, hogy a tendencia hamarosan megváltozik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik